Bemutatás PDF Nyomtatás E-mail
   Akkor is ha egy rövid tartózkodásról vagy egy hosszú vakációról van szó, a Dynasty Panzió az ideális hely ahol együtt a családdal, a baráti körrel, a munkatársakkal, a közreműködő vagy az üzleti partnerekkel pihenni, szórakozni tudnak vagy fel tudják "tölteni az elemeket".
Itt rendelkezésükre áll a teljes kényelem és szolgáltatás egy kellemes és pihentető, munkacélú vagy személyes időtöltés érdekében.

    Étkezni az éttermünkben tudnak, melynek kapacitása 50 fő, és mely egy nyári kerttel és egy boros pincével is el van látva. Van egy termünk is melynek kapacitása 160 ülőhely. Itt egész évben esküvőket, keresztelőket és egyéb rendezvényeket, előadásokat, konferenciákat, csapatépítő tréningeket lehet szervezni.
    Változatos és mindenki ízlésének megfelelő menüt kínálunk hagyományos román ételekből és a nemzetközi fogásokból. Szűkebb körű találkozók esetében, az erdélyi szalon vagy a borospince közül lehet választani, kivánság szerint.

    Biztonságos parkolási lehetőség az udvarban.

Kikapcsolódási lehetőségek:
  • Szauna, konditerem, asztalitenisz, célbadobós játék, biliárd, römi, sakk,
  • Kiváló füves labdarúgó-stadion kölcsönzése mindössze 500 m-re
  • Túrázás és halászat a térségben
  • Tábortűz és a hagyományos román ételek
  • A környékbeli jelentősebb idegenforgalmi látnivalók meglátogatása

Elhelyezkedés

A Dynasty Panzió egy csendes térségben fekszik, pontosabban Szászhermány (Hărman) helységben a DJ112A úton. Az E574 Európai Útról (Brassó – Bákó távon, a Sepsiszentgyörgy felé való kimenetelnél) 5 km-re Brassótól beérkezünk Szászhermányba a DJ112A úton és Bod felé fogunk menni.

Szállás
A Dynasty Panzió 20 szobát bocsát az önök rendelkezésére, mely korszerűen van bebútorozva, saját fürdőszobával és kábeltévéhez csatlakozott tévé készülékkel rendelkeznek, kérésre hűtőszekrényt is kapnak, valamint egyes szobák légkondicionálóval is rendelkeznek. Panziónk maximális szálláshely kapacitása 48 fő, egy-, két-, vagy háromágyas szobákkal.
 

Revelion 2017-2018

Meniu: aperitiv, peste, sarmale, gratar, desert, fructe, open bar
CINA ROMANEASCA

pe 1 Ianuarie
Meniu: ciorba, fel de baza, desert, open bar
cu NUMAI 275 RON

Elhelyezkedés

Napi menü